Over ons

Over Shary Skin Clinic

Eigenaar

Kashan Faraj

Mijn naam is Kashan Faraj. Ik ben huidtherapeute en eigenaresse van Shary skin clinic. Ik begon mijn carrière in 2007 met de opleiding tot doktersassistente. Mijn interesse lag sinds jongs af aan al in de gezondheidszorg, waarbij ik de huid het meest fascinerende orgaan vond. Door mijn grote interesse in de huid ben ik in 2012 aansluitend de HBO opleiding Huidtherapie gaan volgen. In Juli 2016 heb ik de opleiding Huidtherapie afgerond aan De Haagse Hogeschool te Den Haag. Sindsdien ben ik werkzaam geweest als huidtherapeute bij verschillende huidklinieken. Hierbij heb ik veel ervaring op gedaan zowel in het medische- als cosmetische vlak.
Een eerlijk advies, persoonlijke aandacht en het boeken van resultaat naar mijn cliënten toe vind ik erg belangrijk. Ik hou van uitdagingen en ik ben van mening dat voor elk huidprobleem een indicatie is. Gelukkig hebben wij binnen ons kliniek een breed scala van behandelingen en apparatuur van hoog kwaliteit die jou van jouw huidprobleem kan verhelpen.

Ik hoop jullie graag te zien bij ons in de kliniek!

Waarom kiezen voor Shary Skin Clinic?

v

Persoonlijk Advies en Kwaliteitsproducten

Bij Shary Skin krijg je advies dat is afgestemd op onze ruime selectie van diverse cosmeceuticals. Deze producten bieden echte resultaten, dankzij het gebruik van geavanceerde technologieën om diverse huidproblemen effectief te behandelen.

Huidtherapieën voor Gezicht en Lichaam

Voor superieure resultaten in gezichts- en lichaamsverzorging, kies Shary Skin Clinic. Wij bieden een scala aan niet-operatieve huidbehandelingen, zoals chemische peelings, microneedling, lasertherapie, skinboosters en meer, om uw huidverzorgingsdoelen te bereiken.

Maatwerk in Huidverzorging

Wat je huidprobleem ook is, bij ons vind je de deskundigheid, kennis en professionele huidbehandelingen die nodig zijn om je te ondersteunen bij het bereiken van je persoonlijke huidverzorgingsdoelen.

Over Shary Skin Clinic

Shary Skin Clinic staat bekend om haar gespecialiseerde behandelingen, waarbij naaldtechnieken en peelings centraal staan. We stellen voor elke klant een persoonlijk behandelplan op om de beste resultaten te bereiken. Onze behandelingen zijn slechts één onderdeel van het geheel. Het dagelijks gebruik van onze huidverzorgingsproducten is namelijk verantwoordelijk voor maar liefst 70% van de behaalde resultaten. Samen met u selecteren we de geschiktste producten en creëren we een persoonlijk plan.

Bij Shary Skin werken we uitsluitend met topmerken. In onze webwinkel bieden we a authentieke producten aan tegen correcte prijzen, inclusief gedetailleerde productinformatie en gebruiksaanwijzingen.

Vind hier meer informatie!

Voor snelle en betrouwbare ondersteuning, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele onduidelijkheden. Neem gerust contact met ons op via het contact formulier. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren en je de beste service te bieden.

Open chat
Stuur een bericht!
Hallo👋
Hoe kunnen we je helpen?