RRS® HA Eyes: Revolutionaire Oogcontourbehandeling bij Shary Skin Clinic

RRS Eyes

RRS® HA Eyes is een skinbooster die specifiek is ontworpen voor het gebied rondom de ogen. Deze behandeling richt zich op het verminderen van vochtwallen (puffy eyes), het oplichten van donkere kringen, en het verzachten van fijne lijntjes, terwijl het de algehele kwaliteit van de oogcontouren verbetert. De actieve bestanddelen bestaan voornamelijk uit stoffen die de afvoer van vocht ondersteunen, zowel via het lymfedrainage- als het diuretisch systeem. Daarnaast bevatten ze antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening’ effect hebben door de onderdrukking van pigmentvorming.

Tijdens een RRS® HA Eyes-behandeling wordt een geringe hoeveelheid speciaal ontwikkelde vloeistof met behulp van een uiterst fijn naaldje, ook wel bekend als een ‘invisible needle’, oppervlakkig in de huid geïnjecteerd. Deze vloeistof is ontworpen om effectief te zijn bij de aanpak van wallen, vermoeide ogen, donkere kringen en rimpels rond de ogen. Mogelijk vertoont de huid kortstondig een lichte roodheid en warmte, maar dit is van voorbijgaande aard. Het aanbrengen van make-up op het behandelde gebied is onmiddellijk mogelijk, en je kunt na de sessie direct je normale dagelijkse activiteiten hervatten.

De behandeling

Bij Shary Skin Clinic in Delft wordt de RRS HA Eyes behandeling met uiterste zorg uitgevoerd. De procedure begint met een grondige reiniging en desinfectie van de huid rondom de ogen. Hierna wordt de injectievloeistof met precisie toegediend door middel van kleine injecties, die oppervlakkig in de huid worden aangebracht. De behandeling neemt doorgaans slechts 10-15 minuten in beslag.

Na de behandeling + het aantal benodigde behandelingen

Na de behandeling kunnen er zwellingen optreden op de injectieplekken, maar deze verdwijnen doorgaans binnen enkele uren. Bij de behandeling van vochtwallen kunnen deze tijdelijk intenser lijken, maar het overtollige vocht wordt meestal binnen een dag afgevoerd. Mogelijk kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan, die doorgaans binnen 2-3 dagen verdwijnen.

Voor langdurige resultaten en ter ondersteuning van het effect van de behandeling is het van essentieel belang om een behandelplan te volgen. Een aanbevolen serie van 4 tot 6 behandelingen met intervallen van 1 of 2 weken wordt geadviseerd.

Voordelen

• Vermindering van vochtwallen en donkere kringen: De unieke samenstelling van RRS HA Eyes draagt bij aan het verminderen van vochtwallen en donkere kringen onder de ogen, wat resulteert in een frissere en meer uitgeruste uitstraling.
• Verbetering van de oogcontour: Door de stimulatie van collageen en elastine verbetert RRS HA Eyes de spanning en permeabiliteit van de vaatwand, waardoor de oogcontour strakker en jeugdiger wordt.
• Whitening effect: RRS HA Eyes onderdrukt de vorming van pigment, wat leidt tot een lichtere huid onder de ogen.
• Langdurige resultaten: Voor optimale resultaten wordt over het algemeen een kuur van 4 tot 6 behandelingen geadviseerd. Na de behandelingen is er een zichtbare verbetering in de uitstraling en een afname van vermoeidheid rondom de ogen.

Tarieven

Categorie

Categorie

RRS Eyes

RRS Eyes

€ 125

RRS Eyes | Kuur van 4 behandelingen

€ 425

RRS Eyes | Kuur van 4 behandelingen (incl. Eyes crème)

€ 465

*Microneedling op lichaamsdelen op aanvraag

$9.95

Optimaliseer je resultaten met deze adviezen

  • Houd je strikt aan de voorgeschreven behandelingsschema’s en intervallen voor het beste resultaat.
  • Een goede nachtrust is van vitaal belang voor een frisse uitstraling. Zorg voor voldoende slaap, aangezien een gebrek daaraan kan leiden tot dunner wordende huid onder de ogen en zichtbare bloedvaatjes, wat resulteert in donkere kringen.
  • Het consumeren van alcohol en zout kan leiden tot een verstoorde vochtbalans, ook onder de ogen. Beperk daarom je inname van alcohol en zout om vochtophoping te voorkomen.
  • Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt. Voldoende hydratatie bevordert de afvoer van overtollig vocht uit je lichaam, inclusief de wallen onder je ogen.
  • Roken kan de bloedvaten vernauwen en de bloedcirculatie verminderen, wat kan resulteren in een doffe huid en donkere kringen onder de ogen. Stoppen met roken kan dus bijdragen aan een frissere uitstraling.
  • Breng tweemaal daags het aanbevolen eyes serum aan rondom de ogen voor een optimale verzorging.

Veelgestelde vragen (FAQs)

Wat is RRS HA Eyes en waar richt de behandeling zich op?

RRS HA Eyes is een skinbooster speciaal ontworpen voor het gebied rondom de ogen. De behandeling richt zich op het verminderen van vochtwallen, het oplichten van donkere kringen, het verzachten van fijne lijntjes, en het verbeteren van de algehele kwaliteit van de oogcontouren.

Hoe wordt de behandeling uitgevoerd en is het pijnlijk?

De behandeling wordt uitgevoerd met een ‘invisible needle’, een fijn naaldje, waarbij een speciale vloeistof oppervlakkig in de huid wordt geïnjecteerd. Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid met een verdovende crème voorbereid, waardoor de ervaring als vrijwel pijnloos wordt beschouwd.

Wat zijn de direct zichtbare resultaten na de RRS HA Eyes-behandeling?

Direct na de behandeling zijn resultaten zichtbaar. Mogelijk is er kortstondig lichte roodheid en warmte, maar dit verdwijnt snel. Make-up kan direct worden aangebracht, en normale dagelijkse activiteiten kunnen direct na de sessie worden hervat.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen na de behandeling?

Mogelijke bijwerkingen zijn tijdelijke zwellingen op de injectieplekken, die binnen enkele uren verdwijnen. Bij de behandeling van vochtwallen kunnen deze tijdelijk intenser lijken. Kleine blauwe plekjes kunnen voorkomen maar verdwijnen doorgaans binnen 2-3 dagen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en hoelang duren ze?

Een serie van 4 tot 6 behandelingen wordt aanbevolen voor langdurige resultaten, met intervallen van 1 of 2 weken. De behandeling zelf duurt doorgaans slechts 10-15 minuten.

Wat zijn de voordelen van RRS HA Eyes?

Voordelen zijn onder andere vermindering van vochtwallen en donkere kringen, verbetering van de oogcontour, een whitening effect door pigmentonderdrukking, en langdurige resultaten na de aanbevolen behandelingsserie.

Hoe kan ik de resultaten optimaliseren na de behandeling?

Optimaliseer resultaten door strikte naleving van behandelingsschema’s, zorg voor voldoende slaap, beperk inname van alcohol en zout, drink voldoende water, overweeg te stoppen met roken, en gebruik het eyes serum tweemaal daags.

Open chat
Stuur een bericht!
Hallo👋
Hoe kunnen we je helpen?