MedCos Body-Wizard Duo Cryolipolyse: Effectieve Vetverwijdering bij Shary Skin Clinic

Cryolipolyse

De MedCos Body-Wizard Duo is een uiterst effectieve en veilige methode voor freezesculpting, ook wel bekend als cryolipolyse. Deze behandeling, die geheel pijnloos en niet-invasief is, richt zich op het verwijderen van vetcellen zonder gebruik van naalden, speciale diëten, chirurgie of hersteltijd.

Tijdens de cryolipolyse behandeling met de MedCos Body-Wizard Duo wordt het vet in specifieke zones selectief bevroren, waarna het op een natuurlijke wijze door het lichaam wordt afgevoerd. De behandeling koelt het onderliggende vetweefsel nauwkeurig met een non-invasieve behandelkop, zonder schade aan het oppervlakte huidweefsel. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou, wordt een natuurlijk verwijderingsproces van de vetcel geactiveerd, waardoor de vetlaag geleidelijk dunner wordt. Deze methode resulteert in een zichtbare afname van vetophopingen door het verminderen van het aantal vetcellen.

De eerste resultaten van de MedCos cryolipolyse behandeling zijn al zichtbaar na drie weken, en na twee maanden wordt een significant verschil waargenomen. Gemiddeld leidt elke behandeling met de MedCos Body-Wizard cryolipolyse tot een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen ervaren mensen tevredenheid met het behaalde resultaat na drie behandelingen. Het lichaam blijft nog vier tot zes maanden na de cryolipolyse behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

De behandeling

Bij de cryolipolyse behandeling plaatst men een MedCos Cosbeau Natural Silk Antifreeze Mask op het beoogde gebied, gevolgd door het creëren van een vacuüm met een MedCos behandelkop op de huid. Tijdens de behandeling kan een licht trekkend gevoel worden ervaren. Het specifieke behandelgebied wordt vervolgens gericht gekoeld, wat aanvankelijk als zeer koud kan worden waargenomen. Echter, binnen de eerste 10-15 minuten van de cryolipolyse behandeling verdwijnt dit koude gevoel en gaat het over in gevoelloosheid. Gedurende de sessie kiezen veel mensen ervoor om een boek te lezen of online te surfen.

Na de behandeling

Direct na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vet afdrijvend serum op het behandelde gebied aangebracht, waarbij dit serum met behulp van massagetechnieken in de huid wordt gemasseerd. Het Cosbeau Slimming Serum is specifiek ontwikkeld voor deze unieke behandeling en dient gedurende de volledige behandelcyclus ook thuis te worden toegepast voor een optimaal resultaat.

Mogelijk vertoont het behandelde gebied na de sessie enkele tekenen, zoals tijdelijke roodheid die binnen enkele uren afneemt, en een mogelijk gevoel van beursheid. In sommige gevallen kunnen er blauwe plekken ontstaan, die enkele dagen kunnen aanhouden. Over het algemeen ervaren onze cliënten de behandeling niet als pijnlijk en kunnen ze direct na de sessie hun dagelijkse bezigheden hervatten.

In de periode na de behandeling zal het lichaam op natuurlijke wijze de vetcellen verwerken en afvoeren. Eenmaal verwijderd, komen deze vetcellen niet meer terug. Indien er echter structureel meer calorieën worden ingenomen dan het lichaam nodig heeft, kunnen de overgebleven vetcellen zich verder vullen en vermenigvuldigen, waardoor nieuwe vetcellen ontstaan.

Aantal behandelingen

Het aantal benodigde behandelingen met cryolipolyse kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het individuele behandelgebied, het gewenste resultaat, en de hoeveelheid vetophopingen. Over het algemeen wordt een kuur van meerdere behandelingen aanbevolen voor optimale resultaten.

Voor veel mensen wordt een serie van 3 tot 6 behandelingen voorgesteld, met tussenpozen van 6-8 weken. Het is echter belangrijk om te weten dat individuele ervaringen en behoeften kunnen verschillen. De resultaten van cryolipolyse zijn vaak geleidelijk zichtbaar naarmate het lichaam de behandelde vetcellen natuurlijk verwerkt en afvoert. Het definitieve resultaat kan enkele maanden na de laatste behandeling worden beoordeeld.

Voordelen

  • Geen noodzaak voor een operatieve ingreep, waardoor er ook geen herstelperiode vereist is.
  • Geen gebruik van naalden tijdens de behandeling.
  • Geen verplichting tot het volgen van een apart dieet.
  • Uitvoerbaar zelfs tijdens uw lunchpauze.
  • Een kuur van drie behandelingen resulteert al in een opvallend zichtbaar resultaat.
  • Mogelijkheid tot het gelijktijdig behandelen van 4 plaatsen, waardoor duo-behandelingen mogelijk zijn.
  • Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal behandeld.
  • De behandeling is medisch verantwoord en heeft een wetenschappelijke basis.
  • Het allerbelangrijkste: het behandelde vet blijft weg!

Tarieven

Categorie

Categorie

Cryolipolyse

Cryolipolyse 1 kop

€ 98

Cryolipolyse 2 koppen

€ 150

Cryolipolyse 3 koppen

€ 200

Cryolipolyse 4 koppen

€ 250

Adviezen en Nazorg

Gebruik het Cosbeau Slimming Serum thuis, dat een vetafbrekende werking heeft.
Vermijd gewichtstoename, aangezien dit het resultaat van de cryolipolyse behandeling nadelig kan beïnvloeden. Een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging zullen positief bijdragen aan de behandeling. Zorg voor dagelijkse beweging, bij voorkeur minimaal 30 minuten per dag wandelen.
De MedCos Body-Wizard Duo cryolipolyse behandeling verwijdert vetcellen van het behandelde gebied. Bij een overschot aan calorieën zonder voldoende verbranding en weinig beweging, kunnen deze extra calorieën worden omgezet in vetcellen op andere delen van het lichaam.
Neem dit moment aan om uw eet- en bewegingsgewoontes te evalueren en positief te veranderen om de resultaten van de cryolipolyse behandeling te optimaliseren.
Drink minimaal 2 liter water per dag.
Vermijd het gebruik van ontstekingsremmende medicatie zoals ibuprofen, naproxen en celebrex tot 6 weken na de cryolipolyse behandeling. Deze medicijnen kunnen het proces van het verwijderen van dode vetcellen vertragen.

Veelgestelde vragen (FAQs)

Wat is cryolipolyse en hoe werkt de MedCos Body-Wizard Duo?
Cryolipolyse is een niet-invasieve methode om vetcellen te verminderen door ze selectief te bevriezen. De MedCos Body-Wizard Duo gebruikt een behandelkop om specifieke zones te koelen, wat leidt tot het natuurlijk afvoeren van vetcellen zonder naalden, chirurgie of hersteltijd.
Zijn de resultaten van cryolipolyse blijvend?
Ja, eenmaal verwijderde vetcellen komen niet terug. Het behandelde vet blijft weg, maar een gezonde levensstijl is belangrijk om nieuwe vetophopingen te voorkomen.
Hoelang duurt het voordat resultaten zichtbaar zijn na een cryolipolyse-behandeling?
De eerste resultaten kunnen al na drie weken zichtbaar zijn, met een significant verschil na twee maanden. Het lichaam blijft tot vier tot zes maanden na de behandeling vetcellen afvoeren.
Is de cryolipolyse-behandeling pijnlijk?
Over het algemeen ervaren mensen de behandeling niet als pijnlijk. Tijdens de sessie kan een licht trekkend gevoel worden ervaren, gevolgd door gevoelloosheid.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor optimale resultaten?
Voor optimale resultaten wordt meestal een serie van 3 tot 6 behandelingen aanbevolen, met tussenpozen van 6-8 weken. Individuele behoeften kunnen variëren.
Wat zijn de mogelijke bijwerkingen na een cryolipolyse-behandeling?
Mogelijke bijwerkingen zijn tijdelijke roodheid, een mogelijk gevoel van beursheid, en in sommige gevallen blauwe plekken. Deze bijwerkingen zijn doorgaans mild en van voorbijgaande aard.
Mag ik na de behandeling mijn normale dagelijkse activiteiten hervatten?
Ja, veel mensen kunnen direct na de sessie hun dagelijkse bezigheden hervatten.
Hoe wordt de huid verzorgd na een cryolipolyse-behandeling?
Na de behandeling wordt een verstevigend en vet afdrijvend serum aangebracht, en cliënten worden geadviseerd het Cosbeau Slimming Serum thuis te gebruiken. Hydratatie en vermijden van ontstekingsremmende medicatie zijn belangrijk.
Is er een specifiek dieet nodig na de cryolipolyse-behandeling?
Nee, er is geen speciaal dieet nodig. Echter, een gezonde levensstijl met regelmatige lichaamsbeweging en evenwichtige voeding kan positief bijdragen aan de behandeling.
Mag ik make-up gebruiken na de behandeling?
Er is geen specifieke beperking op het gebruik van make-up na de behandeling. Cliënten worden geadviseerd om het behandelde gebied niet te irriteren en te beschermen.
Open chat
Stuur een bericht!
Hallo👋
Hoe kunnen we je helpen?