Verjongende Mesotherapie: Skinboosters met Voedingsstoffen en Hyaluronzuur bij Shary Skin Clinic

Mesotherapie Skinboosters

Mesotherapie is een geavanceerde cosmetische behandeling die gericht is op het verbeteren van de huidkwaliteit en het herstellen van jeugdigheid. Bij Shary Skin Clinic wordt Mesotherapie toegepast als een effectieve skinbooster, waarbij specifieke voedingsstoffen, vitamines en hyaluronzuur rechtstreeks in de huid worden geïnjecteerd. Deze behandeling stimuleert het natuurlijke herstelproces en verbetert de algehele uitstraling van de huid.

De behandeling

Tijdens de mesotherapie behandeling bij Shary Skin Clinic wordt allereerst een uitgebreide voorbereiding en huidanalyse uitgevoerd om de specifieke behoeften van de huid zorgvuldig te beoordelen. Dit proces omvat ook een bespreking tussen de behandelaar en de cliënt, waarbij de verwachtingen en doelen van de behandeling worden doorgenomen. Vervolgens, gedurende de behandeling zelf, worden kleine hoeveelheden hyaluronzuur, vitamines en andere voedingsstoffen met behulp van fijne naaldjes in de huid geïnjecteerd. Deze zogenaamde skinboosters dringen diep door in de huid, wat niet alleen resulteert in een intense hydratatie, maar ook de collageenproductie stimuleert en de elasticiteit van de huid verbetert. De stimulatie van collageen en elastine is een belangrijk aspect van mesotherapie. Deze essentiële eiwitten dragen bij aan het creëren van een stevige en jeugdige huid. Het proces van natuurlijke regeneratie wordt bevorderd, wat resulteert in een verjongd uiterlijk en een verbeterde huidconditie.

De voordelen van mesotherapie skinboosters zijn divers. De injectie van hyaluronzuur zorgt voor intense hydratatie, wat resulteert in een gezonde glans van de huid. Daarnaast draagt mesotherapie bij aan verjonging en versteviging van de huid, doordat de natuurlijke regeneratie wordt gestimuleerd. Fijne lijntjes en rimpels worden verzacht door de collageenstimulatie, resulterend in een gladdere huid. De behandeling verbetert tevens de algehele textuur van de huid en heeft het vermogen om de poriën te verfijnen. Mesotherapie bij Shary Skin Clinic biedt dus een allesomvattende benadering voor het verbeteren van de huidconditie.

Na de behandeling

De behaalde resultaten variëren afhankelijk van het doel en de indicatie. Over het algemeen ervaren de meeste cliënten de behandeling als niet pijnlijk, hoewel in sommige gevallen een lichte gevoeligheid mogelijk is. Na de behandeling kan de huid licht rood worden en kunnen er enkele kleine bloeduitstortingen ontstaan, wat geleidelijk binnen enkele uren en soms 2-3 dagen verdwijnt. In de dagen die volgen voelt de huid goed gehydrateerd aan en vertoont een gezonde uitstraling. Er is merkbaar meer volume in de huid, waardoor deze een stralende indruk maakt.

Aantal behandelingen

Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de vastgestelde indicatie wordt er een aangepast behandelplan opgesteld. De behandelfrequentie varieert doorgaans tussen de 5 en 10 sessies, met tussenpozen van 2 weken. Ter bevordering van langdurige resultaten wordt aanbevolen de Mesotherapie behandeling 1 keer per 3 maanden te herhalen, nadat de initiële aanbevolen reeks is voltooid. Gemiddeld zijn 4-6 behandelingen elke 7-10 dagen vereist voor optimale resultaten, met het oog op het langdurig behoud van de verkregen resultaten.

Indicaties

Pigmentatie, Fijne Lijntjes en Rimpels: Mesotherapie vermindert pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid gladder en jeugdiger oogt.
Droge en Gedehydrateerde Huid: De behandeling biedt intensieve hydratatie, waardoor de huid gezonder en stralender wordt.
Verlies van Elasticiteit en Stevigheid: Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, essentiële eiwitten voor een stevige huid.
Algemene Huidverbetering: Mesotherapie draagt bij aan een verbeterde huidtextuur en kan de poriën verfijnen.

Tarieven

Categorie

Mesotherapie Skinbooster

RRS Hyalift ProActive

€ 195

RRS HA Tensorlift

€ 195

RRS HA Injectable

€ 185

RRS HA Whitening

€ 115

RRS Hyalift ProActive | Kuur van 4 behandelingen

€ 700

RRS HA Tensorlift | Kuur van 4 behandelingen

€ 700

RRS HA Injectable | Kuur van 4 behandelingen

€ 695

RRS HA Whitening | Kuur van 4 behandelingen

€ 400

Adviezen en Nazorg

Vermijd zwembaden, sportscholen en sauna’s gedurende de eerste 24 uur na de behandeling om infecties te voorkomen.

Ga hygiënisch om met je huid en vermijd contact met je gezicht met ongewassen handen of andere bacteriegevoelige materialen.
Gedurende de eerste 72 uur na de behandeling geen andere schoonheidsbehandelingen ondergaan.
Vermijd gedurende de hele kuur, tot 3 weken na de behandeling, het gebruik van botox of fillers.
Bescherm de behandelde huid tegen direct zonlicht en gebruik een zonnebrandcrème met hoge SPF.
Houd de huid goed gehydrateerd na de behandeling voor optimale resultaten.
Gebruik uitsluitend de thuisproducten die specifiek voor jou zijn geadviseerd om mogelijke huidreacties te voorkomen.
Gebruik gedurende de gehele kuur een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 en vermijd direct zonlicht en zonnebank.

Consultatie

Een gedetailleerd consult bij Shary Skin Clinic is essentieel voor het bepalen van het juiste behandelplan. Tijdens dit consult worden individuele behoeften besproken en wordt een persoonlijk advies gegeven voor het bereiken van de gewenste resultaten. Neem contact op voor meer informatie en om een consultatie te plannen.

Veelgestelde vragen (FAQs)

Zijn er bijwerkingen na een Mesotherapie Skinboosters behandeling?
Over het algemeen zijn bijwerkingen minimaal en van korte duur. Mogelijke reacties zijn lichte roodheid en zwelling, die snel verdwijnen.
Is Mesotherapie Skinboosters geschikt voor alle huidtypes?
Ja, Mesotherapie Skinboosters kunnen doorgaans worden aangepast aan verschillende huidtypes.
Kan Mesotherapie Skinboosters worden toegepast op specifieke delen van het gezicht?
Ja, de behandeling kan worden aangepast om specifieke gebieden, zoals wangen, voorhoofd of onder de ogen.
Hoelang duurt het voordat de resultaten van Mesotherapie Skinboosters zichtbaar zijn?
Resultaten variëren, maar veel mensen ervaren direct na de behandeling een verbeterde hydratatie en glans. Langdurige resultaten ontwikkelen zich na een aantal sessies.
Kan Mesotherapie Skinboosters gecombineerd worden met andere huidbehandelingen?
Mesotherapie Skinboosters kan veilig worden gecombineerd met andere cosmetische behandelingen. Neem hiervoor contact op met een van onze behandelaren.
Zijn de injecties pijnlijk tijdens Mesotherapie Skinboosters?
Over het algemeen wordt de behandeling als niet pijnlijk ervaren. Een verdovende crème kan soms worden gebruikt voor extra comfort.
Wat is het verschil tussen Mesotherapie Skinboosters en fillers?
Mesotherapie Skinboosters richten zich op huidverbetering en hydratatie, terwijl fillers volume toevoegen aan specifieke gebieden.
Hoelang blijven de resultaten van Mesotherapie Skinboosters behouden?
Het behoud van resultaten hangt af van individuele factoren. Opvolgbehandelingen worden aanbevolen voor langdurige effectiviteit.
Mag ik make-up dragen direct na een Mesotherapie Skinboosters sessie?
Het wordt vaak aanbevolen om zware make-up te vermijden gedurende de eerste 24 uur na de behandeling. Lichtere, ademende make-up kan echter worden gebruikt.
Kan Mesotherapie Skinboosters worden toegepast op andere delen van het lichaam?
Hoewel de behandeling primair is ontworpen voor het gezicht, kan de skinboosters ook op andere zones van het lichaam ingezet worden. Voor meer informatie, neem contact op met onze behandelaren.
Open chat
Stuur een bericht!
Hallo👋
Hoe kunnen we je helpen?