Ultraformer HIFU: Niet-Chirurgische Huidverjonging bij Shary Skin Clinic

Hifu

Shary Skin Clinic in Delft biedt de geavanceerde High-Intensity Focused Ultrasound (HIFU) behandeling met behulp van het Ultraformer-apparaat. Deze innovatieve niet-chirurgische procedure maakt gebruik van geconcentreerde ultrasone golven om de huid te verstrakken en te verjongen, wat leidt tot een merkbaar liftend effect. Wat deze behandeling bijzonder maakt, is het gebruik van de Ultraformer, een geavanceerd apparaat ontworpen voor precisie en effectiviteit.

De behandeling

De Ultraformer III is een veelzijdig apparaat dat zowel op het lichaam als het gezicht kan worden toegepast. Met 7 verschillende cartridges, elk gericht op een specifieke diepte in de huid, biedt het de mogelijkheid tot maatwerk.
De essentie van een behandeling gericht op het liften en verstrakken van de huid ligt in het behandelen van de juiste huidlaag. De Ultraformer III richt zich op de diepere lagen, inclusief de lederhuid (dermis) en de fibromusculaire laag, ook bekend als de SMAS-laag. Het SMAS (Superficial Musculo-aponeurotic System) is het onderhuidse bindweefsel dat verantwoordelijk is voor de stevigheid van de huid

Het vermogen van de Ultraformer III om deze diepe structuur te verwarmen, resulteert in een effectieve lifting van de huid van het gezicht. Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd, het te behandelen gebied afgetekend en wordt er een gel aangebracht. De behandeling, die ongeveer een half uur duurt, is niet volledig pijnloos maar goed te verdragen.
De HIFU-technologie van de Ultraformer III werkt door gerichte ultrasone energie diep in de huid te leveren, waar het de productie van collageen stimuleert. Deze natuurlijke boost aan collageen resulteert in een versteviging van de huid en vermindering van rimpels. Bij Shary Skin Clinic wordt deze geavanceerde technologie zorgvuldig toegepast op specifieke zones om optimale resultaten te bereiken.

Na de behandeling

Direct na de HIFU-behandeling zijn er al enige tekenen van huidverstrakking merkbaar. Hoewel sommige verbeteringen onmiddellijk zichtbaar zijn, ontwikkelen de meeste zich geleidelijk in de weken en maanden na de behandeling. Een opvallend kenmerk van HIFU is dat er geen hersteltijd nodig is, waardoor je na de sessie je dagelijkse activiteiten kunt hervatten. Mogelijke Bijwerkingen: Milde bijwerkingen zoals lichte roodheid, zwelling of tintelingen kunnen kort na de behandeling optreden, maar deze zijn van voorbijgaande aard en verdwijnen meestal binnen korte tijd.

Aantal behandelingen

Vaak is één behandeling met de Ultraformer III voldoende, maar voor mensen met meer uitgesproken verslapping kunnen 2 tot 3 behandelingen worden overwogen. Vervolgbehandelingen zijn een optie vanwege de voortdurende huidveroudering. De benodigde hoeveelheid HIFU-sessies varieert per individu en gewenst resultaat. Een grondige evaluatie bij Shary Skin Clinic bepaalt het ideale aantal sessies, waarbij de meeste cliënten tevreden zijn met één tot twee behandelingen

Ultraformer III heeft bewezen opmerkelijke resultaten te behalen, met zichtbare verbeteringen tot 6 maanden na de eerste behandeling. Bijwerkbehandelingen kunnen regelmatig plaatsvinden, meestal zijn 3 behandelingen voldoende voor een prachtig resultaat. Collageenaanmaak zet zich voort gedurende maanden na de behandeling, wat betekent dat het 3 tot 6 maanden duurt voordat het definitieve resultaat zichtbaar is. In sommige gevallen, vooral bij ernstige verslapping, kan een derde behandeling overwogen worden. Het natuurlijke verouderingsproces gaat echter door, en daarom wordt jaarlijks een herhaling van de behandeling aanbevolen, waarover een nauwkeurige indicatie kan worden gegeven tijdens de intake bij Shary Skin Clinic.

Indicaties

HIFU is effectief voor diverse huidverbeteringen en wordt gebruikt bij:
Huidverstrakking: Voor een liftend effect en verbeterde stevigheid.
Rimpelvermindering: Vermindert fijne lijntjes en rimpels.
Kaaklijnverbetering: Verstevigt de kaaklijn voor een jeugdiger uiterlijk.
Hals- en Decolletéverbetering: Voor een strakkere hals en decolleté.
Jukbeenlifting: Accentueert de jukbeenderen en herstelt volumeverlies.

Tarieven

Categorie

Categorie

Hifu

Gelaat

€ 595

Hals

€ 300

Wangen

€ 200

Ogen

€ 175

Decolleté

€ 559

Wangen, kaaklijn en kin

€ 500

Gelaat en hals

€ 895

Wangen en hals

€ 495

Belangrijke Opmerking

Een grondig consult bij Shary Skin Clinic is van essentieel belang om verwachtingen vast te stellen en te bepalen of HIFU de juiste behandeling voor jou is. Tijdens dit consult wordt specifieke aandacht besteed aan jouw behoeften, en wordt de haalbaarheid van de gewenste resultaten besproken. Het is van groot belang om HIFU-behandelingen altijd te laten uitvoeren door ervaren en gekwalificeerde professionals. Shary Skin Clinic waarborgt de expertise van hun team, wat essentieel is voor de veiligheid en effectiviteit van de behandeling.

Nauwgezette opvolging van de nazorginstructies van Shary Skin Clinic is essentieel voor een optimaal resultaat en het minimaliseren van mogelijke bijwerkingen. Deze instructies worden op maat gemaakt om ervoor te zorgen dat je huid optimaal herstelt en de gewenste verbeteringen bereikt. Shary Skin Clinic in Delft staat bekend om professionele begeleiding, innovatieve behandelingen en uitstekende nazorg in het kader van HIFU. Ontdek de voordelen van deze geavanceerde technologie voor een jeugdige en stralende huid door contact op te nemen voor een consult. Hier ontvang je een persoonlijk behandelplan dat aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Veelgestelde vragen (FAQs)

Wat is HIFU en hoe werkt het?
HIFU staat voor High-Intensity Focused Ultrasound en maakt gebruik van geconcentreerde ultrasone golven om de huid te verstrakken en te verjongen. Het behandelt diepere huidlagen, waaronder het SMAS (Superficial Musculo-aponeurotic System), voor een liftend effect.
Hoelang duurt een HIFU-behandeling gemiddeld?
Een HIFU-behandeling duurt ongeveer een half uur. Hoewel niet volledig pijnloos, is de behandeling over het algemeen goed te verdragen.
Wat gebeurt er na de HIFU-behandeling?
Direct na de behandeling zijn er al tekenen van huidverstrakking merkbaar. De verbeteringen ontwikkelen zich geleidelijk in de weken en maanden na de behandeling. Er is geen hersteltijd nodig.
Zijn er bijwerkingen na een HIFU-behandeling?
Mogelijke bijwerkingen zijn milde roodheid, zwelling of tintelingen kort na de behandeling. Deze zijn van voorbijgaande aard en verdwijnen meestal binnen korte tijd.
Hoeveel HIFU-behandelingen zijn er gemiddeld nodig?
Vaak is één behandeling voldoende, maar voor mensen met meer uitgesproken verslapping kunnen 2 tot 3 behandelingen worden overwogen. De behoefte varieert per individu.
Hoe lang zijn de resultaten van een HIFU-behandeling zichtbaar?
Zichtbare verbeteringen kunnen tot 6 maanden na de eerste behandeling aanhouden. Bijwerkbehandelingen kunnen regelmatig plaatsvinden. Collageenaanmaak gaat door gedurende maanden, en het definitieve resultaat is meestal na 3 tot 6 maanden zichtbaar.
Is een HIFU-consult bij Shary Skin Clinic noodzakelijk?
Ja, een grondig consult is essentieel om verwachtingen vast te stellen en te bepalen of HIFU geschikt is. Tijdens het consult wordt specifieke aandacht besteed aan jouw behoeften en de haalbaarheid van de gewenste resultaten.
Waarom is het belangrijk HIFU door ervaren professionals te laten uitvoeren?
Ervaren en gekwalificeerde professionals bij Shary Skin Clinic waarborgen de veiligheid en effectiviteit van de behandeling. Het consult en de nazorg worden op maat gemaakt voor een optimaal resultaat.
Open chat
Stuur een bericht!
Hallo👋
Hoe kunnen we je helpen?