Ma - Vr 10.00 - 18.00 | Za 12.00 - 17.00 | Zondag (op afspraak) +31 6 48384849

Cryolipolyse

De MedCos Body-wizard Duo is een van de meest effectieve en veilige methodes voor freezesculpting. De cryolipolyse behandeling oftewel een freezesculpting behandeling, is een pijnloze non-invasieve behandeling voor het verwijderen van vetcellen.
Door middel van de MedCos Body- Wizard Duo cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam zal worden afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!
Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld met een non- invasieve behandelkop, welke het oppervlakte huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces van de vetcel in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Al drie weken na de MedCos cryolipolyse behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar en na twee maanden zal zeker een significant verschil te constateren zijn. Gemiddeld geeft elke MedCos Body- Wizard cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Het lichaam blijft nog vier tot zes maanden na de cryolipolyse behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Voorafgaand aan de behandeling

Vooraf zal er een intakegesprek plaatsvinden om te bepalen of u geschikt bent voor cryolipolyse. Uw lengte, gewicht en foto’s worden gemeten en vastgelegd. De behandelaar zal samen met jou een persoonlijk behandelplan opstellen om uw lichaam te vormen en uw gewenste doelen te bereiken. Mogelijk hebt u meer dan één vetbevriezingssessie nodig voor maximale resultaten.

De behandeling

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt een MedCos Cosbeau Natural Silk Antifreeze Mask op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een MedCos behandelkop vacuüm wordt gezogen. Tijdens de cryolipolyse behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal binnen de eerste tien minuten van de cryolipolyse behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen of internetten.

Na de behandeling

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vet afdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden.
Tevens kan na de behandeling roodheid zichtbaar zijn die binnen enkele uren zal verminderen, daarnaast kan het behandelgebied beurs aanvoelen. Er ontstaan soms blauwe plekken, dit kan enkele dagen aanhouden. Over het algemeen vinden onze cliënten de behandeling niet pijnlijk en kunnen ze hun dagelijkse bezigheden direct na de behandeling weer hervatten.

In de periode na de behandeling zal het lichaam de vetcellen op de natuurlijke manier verwerken en afvoeren. Eenmaal weg, dan komen ze niet meer terug. Krijg je structureel meer calorieën binnen dan het lichaam nodig heeft, dan kunnen de resterende vetcellen zich verder vullen en delen, zodat nieuwe vetcellen ontstaan.

 

Bel nu voor een vrijblijvend en gratis intake huidanalyse
BEL NU

 

Tips en adviezen

 • Gebruik het MedCos Cosbeau Slimming serum thuis, deze heeft een vetafbrekende werking.
 • Gewichtstoename zal het resultaat van de cryolipolyse behandeling nadelig beïnvloeden. Het volgen van een gezond dieet en regelmatig sporten zal een positief effect op de behandeling hebben. Zorg dus voor dagelijkse beweging (minimaal 30 minuten per dag wandelen)
 • De MedCos Body- Wizard Duo cryolipolyse behandeling verwijderd de vetcellen van het behandelde gebied. Als u meer calorieën tot u neemt dan u verbruikt en daarnaast weinig tot geen beweging heeft zullen de extra calorieën die u tot zich neemt weer worden omgezet in vetcellen die zich op andere plaatsen op uw lichaam zullen vestigen.
 • Dit is het perfecte moment om uw eet- en beweging gewoontes onder de loep te nemen en hier een positieve wending aan te geven om het resultaat van de cryolipolyse behandeling te optimaliseren.
 • Drink minimaal 2 liter water per dag
 • Vermijd het gebruik van ontsteking remmende medicatie zoals ibuprofen, naproxen en celebrex tot 6 weken na de MedCos cryolipolyse behandeling. De reactie van ontstekingsremmers op uw lichaam zal het proces van het verwijderen van dode vetcellen vertragen.

Voordelen:

 • Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode
 • Er worden geen naalden gebruikt
 • Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden
 • Zelfs mogelijk tijdens uw lunchpauze
 • Met een kuur van drie behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd
 • Er kunnen 4 plaatsingen tegelijk uitgevoerd worden waardoor duo behandelingen mogelijk zijn
 • Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt
 • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd
 • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

Kosten

Eerste plaatsing voor €98 (i.p.v. €175) per plaatsing

Kuur van 3 behandelingen:
1 plaatsing behandeling 250,- ipv €294,-
2 plaatsingen behandeling 450,- ipv €588,-
3 plaatsingen behandeling 650,- ipv 882,-
4 plaatsingen behandeling 950,- ipv 1176,-