Afspraak maken

Welkom!

Fijn dat je interesse hebt in het boeken van een afspraak bij Shary Skin Clinic!

Vanaf 1 januari 2024 heeft Shary Skin Clinic enkele nieuwe regels geïmplementeerd met betrekking tot afspraken en adviesverlening. Indien je online een afspraak maakt, is er vooraf een (aan)betaling vereist.

Ben je een nieuwe klant en wil je klant worden bij Shary Skin Clinic?
Dan betaal je vooraf €35,- voor een consult en productadvies. Dit bedrag wordt verrekend bij het afnemen van een behandeling binnen 1 week.

Boek je een vervolgafspraak?
Bij het boeken van een vervolgafspraak wordt een aanbetaling gevraagd, die dient als borg en later kan worden verrekend. Het tijdstip van verrekening hangt af van je behandeltraject en eventuele vervolgafspraken.

Wij adviseren alle nieuwe klanten om de eerste keer een afspraak te maken voor een consult met productadvies. Volgens onze werkwijze streven wij ernaar onze klanten de beste ervaring en resultaten te bieden door de conditie en behoeften van de huid te analyseren. Klanten dienen ook hun eigen verzorgingslijn mee te nemen voor een gedegen advies. Tijdens het intakegesprek worden alle noodzakelijke gegevens doorgenomen en wordt er een behandelplan op maat opgesteld. Wil je direct behandeld worden na je consult? Kies dan voor een intakegesprek voor de desbetreffende behandeling.

Indien je om welke reden dan ook niet aanwezig kunt zijn op je afspraak, dien je dit minimaal 48 uur van tevoren aan te geven. Anders zijn wij genoodzaakt de aanbetaling in te houden. Ook indien je niet opdaagt op je afspraak of meer dan 15 minuten te laat komt, wordt de aanbetaling helaas ingehouden.

Jouw begrip en medewerking in deze kwestie worden zeer gewaardeerd. Mocht je vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Kashan Faraj

Open chat
Stuur een bericht!
Hallo👋
Hoe kunnen we je helpen?